Healing i närheten av Kiruna

Healing i närheten av Kiruna

God eftermiddag på er mina kära vänner som följer mig här på bloggen. Jag tycker mycket om att prova på nya saker och jag hade mest i förbifarten nämnt till min sambo om att jag någon gång skulle vilja prova på att få en healing i Kiruna med omnejd, om ut i fall att det möjligtvis fanns något företag som erbjuder healingbehandlingar i omnejderna här uppe. Men jag tänkte att det säkert inte finns ett sådant företag här uppe i Norrbotten. Döm av min förvåning när min sambo ett par kvällar senare berättade för mig att han hade tänkt att bjuda mig på en healing i närheten av Kiruna, som en liten försenad julklapp. Min käre sambo hade nämligen tagit reda på att det visst finns ett företag inom healing i Kiruna med omnejd som heter TH-TransHealing, och igår var jag där och det var verkligen en healingbehandling som gjorde nytta. Detta var vad jag behövde och nu har jag som jag sa nyss varit där och fått en fantastisk healing, och på grund av att jag tyckte så mycket om det här så vill jag skriva ett inlägg om detta. Jag tror att de flesta skulle må väl av healing, och eftersom de flesta av er som följer min blogg även ni bor i Kiruna med omnejd så kände jag att det var bra att skriva ett inlägg om just TH-TransHealing. Det är alla tiders att det finns ett företag som vänder sig till alla som söker healing i Kiruna, och den sinnesro jag fick efter att jag varit där vet jag inte med mig att jag någonsin känt förut. Med hjälp av kristaller och chakrabalansering blev jag efter denna healing mer närvarande i både kropp och själ. 


Kommentarer är stängda.