Köp en cykel om du ska gå ner i vikt

Köp en cykel om du ska gå ner i vikt

Jag har så många följare som skriver att de behöver förända vissa saker i sin livsstil. Det är många av er som lagt ut, alltså gått upp i vikt, och har man väl gått upp är det inte alltid så lätt att gå ner i vikt igen, men det finns ju faktiskt bra saker man kan göra. Ställ bilen och börja cykla, det är ett tips jag vill ge er. Då majoriteten av mina följare bor i Skara med omnejd så ska jag idag tipsa er om ett företag där ni kan köpa er en cykel i Skara. Jag vet inte om ni hört tidigare om Linderoths Cykel AB men hur det nu än är med den saken så kan ni köpa en bra cykel av dem. 

Jag vet hur det är att öka i vikt. Men det som är så bra är att jag sedan jag började att cykla inte har behövt minska på maten eller för all del även godiset, för när jag cyklar varje dag fram och tillbaka till jobbet så förbränner jag givetvis många fler kalorier än när jag sitter bakom ratten. Jag är så glad att jag tog ett beslut att börja cykla, och jag hoppas att även ni snart kommer sitta på cykelsadeln i stället för i bilen. Det finns inget dåligt cykelväder, har man bara rätt kläder så … Linderoths Cykel är en butik som säljer kvalitetscyklar och de vänder sig bland annat till dem i Skara som vill köpa en cykel. Ni kanske har en bra cykel allaredan? Om en inte har använts på ett tag så borde ni serva den, och även detta är någonting som det går att få hjälp med när man vänder sig till Linderoths Cykel AB. 


Kommentarer är stängda.