Målare i Örebro

Målare i Örebro

Villan skulle målas om och jag var inte så pigg på att göra det själv. Sist, för 10 år sedan, tog det halva sommarsemestern så det var inte så lätt som vissa förståsigpåare sa. Färgen kostade mycket pengar och om tid kunde mätas i pengar så kan jag säga att det blev en dyr historia att göra jobbet själv. Så det ville jag inte göra om och det är bra om man kan lära sig av sina misstag. När det var dags för ännu en ommålning av villan för en tid sedan så bestämde jag mig för att vända mig till någon professionell målare här i Örebro med omnejd och jag fann då ett företag som jag känner mig så nöjd med. Denne målare var inte bara bra, han var mycket billig att vända sig till och då ska ni veta att jag ändå tog in offerter från tre olika måleriföretag och denna målare var den som var billigast. Så med det här inlägget vill jag säga ett par ord till er som även ni har någonting som behöver målas eller tapetseras om, och det är att ni borde anlita det här företaget! Om ni ändå bestämmer er för att göra jobbet själva så tänk på att det tar tid, ni måste ha både rätt färg och bra penslar. Billiga penslar kan göra en vansinnig då borsten ramlar av. Sedan måste ni ha särskilda kläder för ni kommer att spilla färg på er. Slipa gammal färg, grundmåla och så ett par lager strykningar så ska det bli bra. Men det är inte gjort i en handvändning och tålamod är det bra att ha. Kolla också vädret så det inte kommer en regnskur precis när ni är klara för då är allt jobb förgäves. En del att tänka på, men faktiskt väldigt viktigt!

Kommentarer är stängda.