Snart ska min gamla far på medicinsk fotvård i Uppsala

Snart ska min gamla far på medicinsk fotvård i Uppsala

Nu har det blivit på det viset att när man skriver flera inlägg i veckan så kan det efter att tag vara svårt att veta vad man ska skriva om. Den här bloggen startade jag för ett och ett halvt år sedan och det känns som jag skrivit om det mesta. Men så slog det mig att jag faktiskt inte skrivit ett inlägg om det här med medicinsk fotvård i Uppsala. Hur kom jag på att jag skulle skriva ett inlägg om just detta? Jo, så här är det alla mina fina läsare, att om en timme har jag lovat att jag ska köra min pappa som är 80 till Åriket Medicinsk Fotvård, för min far som är diabetiker behöver en gång i månaden få medicinsk fotvård i Uppsala och han åker då alltid till Åriket Medicinsk Fotvård, ett fotvårdsföretag ni kan läsa mer om här

Förra gången han skulle dit så glömde han av att han skulle dit och missade tiden, han börjar bli lite glömsk har jag märkt och jag tycker inte om när han ger sig ut i bilen, för han har inte alls den uppmärksamheten i trafiken som krävs för att köra säkert. Dessutom måste han köra genom hela stan för att komma till Åriket Medicinsk Fotvård så nu har vi kommit överens om att det är bättre att jag kör honom dit. Det var såhär, att efter flera år med diabetes fick min pappa ett sår på foten som var lite svårläkt, men nu är det i alla fall läkt, men för att hålla fötterna vid god hälsa är det viktigt att han får medicinsk fotvård i Uppsala med regelbundna intervaller, som är en gång i månaden. 

 


Kommentarer är stängda.